Učenje je proces koji se svakodnevno odvija u nama i oko nas. Učimo u interakciji sa drugim osobama koje se stalno menjaju, učimo od našeg tela koje se nezaustavljivo iz dana u dan transformiše, konačno učimo kada učimo. Obrazovanje podrazumeva učenje, ali često nije tako jedonstavno, naročito ako je nametnuto i strukturirano na način koji nam ne prija ili ne priliči.

Sajt Dođoh, videh, naučih pokrećemo sa idejom da lekovitost i snagu obrazovanja i učenja prepozna svaka individua, ali i da se podstakne saradnja i diskusija između ključnih aktera u društvu, koji veruju u koncept celoživotnog učenja. U ovom virtuelnom prostoru imaćete priliku da osvestite i stavite u funkciju sve ono što svakodnevno učite, imaćete priliku da drugima ponudite znanje, da otkrijete nove obrazovne puteve, da se učeći zabavite i opustite.

Ovim portalom želimo da podstaknemo stvaranje zajednica na lokalnom nivou koje će otkrivati i razmenjivati znanja, ali i uvećavati svoje kapacitete učenjem. Ovo nije samo mesto promocije gde ćete imati priliku da se informišete šta tržište nudi, već je prostor inspiracije i mesto gde možete naučiti šta, kada i kako da naučite da biste postigli svoje životne ciljeve i unapredili zajednicu u kojoj živite. Predstavićemo vam strukturu koja će vas kratko upoznati sa mogućnostima koje vam pruža ovaj portal.

Iskustvo učenja je deo portala u kom delimo svoja znjana, veštine, iskustva i inspirišemo jedni druge za učenje tokom čitavog života. Nauči da učiš je sledeći korak i mesto gde ćete moći da naučite kako da budete efikasniji i uspešniji u učenju. Konačno u delu obrazovni programi imaćete priliku da pristupite regionalnoj bazi organizovanih oblika učenja. Pružićemo vam priliku da naučite kako da odaberete obrazovni porgram koji će odgovoriti na vaše potrebe i mogućnosti. Konačno kada se uključite u obrazovni porces možete se vratiti i podsetiti se kako sebi da olakšate učenje, možete se motivisati inspirativnim pričama o učenji i obrazovanju i naravno deliti vaša dragocena iskustva.

Iskustvo učenja Obrazovni programi 


Podelite tekst i preko drugih mreža